Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Anders Pemer, d. 24-02-2022
Hej! Tyvärr har du fått fel mor till Gottskalk Bengtsson (Ulv). Birgittas dotter Cecilia var mycket riktigt gift med hans far Bengt Filipsson, men han var redan född i faderns närmast föregående kända äktenskap.

Den heliga Birgitta hade bara åtta barn, tolv barnbarn och fyra barnbarnsbarn som alla dog som små. Omkring 1412, knappt 40 år efter hennes död, var hennes blodslinje utdöd. Jag bifogar en bild med alla hennes 24 avkomlingar om det går.

Alla inblandade ätter kan kontrolleras i de av Svenska Riddarhuset utgivna genealogierna "Äldre Svenska Frälsesläkter".

Bengt Filipssons familjetabell i ÄSF är kopierad på sajten Adelsvapen.com:

https://www.adelsvapen.com/genealogi/Tillbakaseende_ulv#TAB_11
E-mail:
Skrevet af Gitte Ångstrøm, d. 30-10-2021
Hej Erik,
Jeg skriver på vegne af Erik Ejegod Spejderne i Slangerup. Ved du om der er et Erik Ejegod Våbenskjold. Vi ville rigtig gerne kunne bruge det i vores logo hvis det er muligt, og tilladt.
Vi er pt største gruppe i Egedal med ca 125 medlemmer fra Mikro til senior og klan spejdere.
Spejderhilsen
Gitte , Mini leder
E-mail:
Skrevet af Randi Annikki Mortensen, d. 31-03-2020
Hej Erik
Jeg stødte på din hjemmeside medens jeg er i gang med at beskrive min mands familie historie, som også går tilbage til Gorm denGamle og siden til Bjälboætten mv. Send mig din e-mail adresse så deler jeg gerne mine manuskripter med dig Mvh Randi
E-mail:
Skrevet af Anette Lorentzen, d. 26-09-2019
Det er en fin hjemmeside du har lavet, elsker at læse om andre almindelige mennesker og deres oplevelser, de andre hjemmesider på nettet er ofte kun for at tjene penge, så befriende at finde din hjemmeside!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Lotte Larsen, d. 04-07-2019
Spændende at læse om dit liv og erfaringer, flot at du fik ideen til at lave en hjemmeside, den er til stor inspiration for os andre lidt mere "kedelige" folk, så fortsæt endelig med at opdatere!
E-mail:
Skrevet af maria palm gustafsson, d. 10-05-2019
hej erik
mitt namn är maria palm gustafsson bor i herrljunga sverige , såg att våra träd går ihop vid mattias nilsson kagg slotslov på läckö och levde 1502-1568 . min anmoder carin mattiasdotter är syster med din anmoder margareta mattiasdotter ,roligt mvh maria ps min man johan hjälper mig och släktforska ds
E-mail:
Skrevet af Svend Brettschneider, d. 03-10-2018
prøver også at sætte et billede ind her
Skrevet af Svend Brettschneider, d. 03-10-2018
Hej Erik, det lykkedes ikke rigtigt for mig i første omgang at få skrevet denne besked - tusind tak for hyggeligt samvær tværs over bordet ifb med Peter Lagonis 80 års f-dag i går. Tak også for at du satte mig i forbindelse med min gamle kollega Finn Sørensen fra Plumrosetiden. mvh Svend
E-mail:
Skrevet af Michael, d. 22-09-2016
Hi Erik and Dorte,
I am having English at my class at UCL and in a training session just used you, Erik and Dorte, as a very fine example of your kind and warm way of meeting and treating people.
Lots of hugs:-)
Michael
Skrevet af kevinluo, d. 06-09-2016
Super fin hjemmeside du har :-)
Skrevet af Anita, d. 11-10-2015
Hej Erik.
Jeg har med stor interesse læst dine sider om din slægt. Jeg er selv efterkommer af Gorm Den Gamle og via dine sider kan jeg se at der også er forbindelse til Karl Den Store og Alexander Den Store.
Jeg har dog et spørgsmål til dig, hvordan har du fundet oplysningerne omkring Alexander Den Stores datter. Har selv forsøgt, men kan kun finde frem til, at han fik 2 børn, den første døde ret hurtigt og den anden en søn, døde da han var omkring 12 år, men intet om en datter. Håber du kan hjælpe mig og tak for en fin side :-)
E-mail:
Skrevet af Henry Koba, d. 18-08-2015
Hej Erik,
Jeg skriver til dig for at gøre dig opmærksom på et GD-træf som finder sted den 6. november i Hillerød. Jeg ved ikke om du er blevet kontaktet i den anledning.
E-mail:
Skrevet af Willy A. Sederholm, d. 15-09-2014
Kære Erik
Jeg var sidst på din hjemmeside i 2010, jeg har med glæde læst den igen. Dejligt at se som din kunst har udviklet sig siden vi var sammen på Samsø. Håber I begge har det godt. Knus herfra
E-mail:
Skrevet af Maini Langpohl, d. 25-02-2014
Hej!
Letade efter Boel Grönberg, som är min farmors mors halvsyster. Och då fann jag den här sidan! Spännande.
E-mail:
Skrevet af Jan Larsson, d. 09-12-2013
Hej Erik, ved et tilfälde kom jeg ind pä din
hjemmeside, det var dejligt at läse lidt
om familien, jeg häber at det gär dig samt
Dorte godt.
Kunne väre sjovt at höre fra jer.
E-mail: