Erindringer

Når man kommer ind i den "3. alder" er det næsten forløsende at "take a trip down memory lane", og det er selvfølgelig også grunden til at jeg på denne hjemmeside inkluderer et afsnit om erindringer. For oplevelser har der sandelig været nok af. Jeg føler mig utroligt privilegeret i relation til livsoplevelser og nydelser i det hele taget. 

Jeg havde en tryg og dejlig opvækst i København, i en dejlig familie, som simpelthen osede af sammenhold og kærlighed, med en far og mor som simpelthen ofrede alt for min bror og jeg for at vi skulle få den rette start på livet. Efter et års ophold i USA i slutningen af 50'erne var jeg klar til at nyde de glade 1960'ere, hvor der blev sat spørgsmålstegn ved alt og hvor de "normalt akcepterede" grænser konstant blev overskredet. Det var bestemt en spændende epoke, men også en æra, som man ikke ønsker at være foruden.

Efter at have "løbet hornene af mig" fandt jeg min livspartner, som jeg nu har været gift med i over 50 år, og det har bestemt været et stabiliserende element i mit liv. Yderligere har vi været så heldige at blive forældre til to dejlige sønner, som er vokset op og har skabt deres eget dejlige liv. Vores ældste søn, Thomas, har slået sig ned i USA, hvor han er en succesfuld erhvervsleder, medens vor søn, Christian, har skabt sig et rigtigt spændende liv i København.

Over en lang periode har jeg boet i oversøiske lande som Venezuela, Dominikanske Republik, Ecuador, Costa Rica og USA, hvilket har givet et rigtig godt og afbalanceret billede af Verden som helhed. Alle de gode erindringer og oplevelser som jeg har nydt  i Danmark og gennem ophold i de spændende oversøiske lande er noget jeg sætter utrolig meget pris på, og ind i mellem tager jeg et "trip down memory lane" ved at skrive om og
genopfriske familiens og andre venners "good and happy memories".